- La actualidad del mañana -
- La actualidad del mañana -

Este es tu último artículo gratis este mes. Te queda un artículo gratis este mes. Te quedan unos pocos artículos gratis este mes.
No renuncies a la Verdad, suscríbete

Suscríbete

Lector paranoic creu que tot el que llegeix està escrit en català

"SÓN GANES DE PROVOCAR", ASSEGURA

Este contenido es posible gracias a las personas que respaldan El Mundo Today con su suscripción. Ayúdanos a seguir siendo el mejor medio de información del país y suscríbete.

Mario Bermúdez, natural de Guadalajara, assegura que gran part dels articles que s’escriuen actualment a la premsa nacional són en català i que l’ús d’aquest idoma en mitjans de comunicació que es difonen a tot el territori nacional és cada vegada més freqüent i constitueix una falta de respecte als que no són catalanoparlants.

Bermúdez critica també l’ús d’aquesta llengua en rodes de premsa oficials i fins i tot en pàgines d’humor que fins ara publicaven tots els seus continguts en castellà. «És una moda? Són ganes de provocar en plè conflicte sobiranista? No ho sé però en tot cas els lectors que no parlem català no en tenim cap culpa», assegura.

«No té cap sentit, si és una pàgina que es publica a nivell nacional per què no entenc el que posa aquí, per què ho han d’escriure en català i posar-nos-ho difícil als que els llegim fora de Catalunya?», pregunta el lector paranoic. «Són espanyols com ho sóc jo i també tinc dret a llegir-los i riure amb els seus acudits, és una falta de respecte que ens excloguin d’aquesta manera», argumenta.

«Després se’n fan creus quan hi ha qui demana el boicot als productes catalans, però ells són els primers que provoquen parlant en català sense tenir en compte que la resta no els entén», apunta Bermúdez.

«Bueno, pues molt bé, pues adiós, han perdut un lector», conclou mentre tanca la finestra del navegador.

spot_img

Apúntate a nuestro boletín de titulares

Últimas publicaciones

spot_img
spot_imgspot_img