- La actualidad del mañana -
- La actualidad del mañana -

Este es tu último artículo gratis este mes. Te queda un artículo gratis este mes. Te quedan unos pocos artículos gratis este mes.
No renuncies a la Verdad, suscríbete

Suscríbete

Pedro Sánchez defiende que “és rotundament fals que aquest govern estigui tenint gestos amb l’independentisme”

NIEGA QUE HAYA PRESIONES "PER AFAVORIR ELS PRESOS POLÍTICS"

Este contenido es posible gracias a las personas que respaldan El Mundo Today con su suscripción. Ayúdanos a seguir siendo el mejor medio de información del país y suscríbete.

Pedro Sánchez ha querido ahuyentar los recelos de la oposición esta mañana declarando, a propósito de las futuras negociaciones con el govern catalán, que «els pactes a què s’arribi en el transcurs del diàleg amb els representants del govern català en cap cas transgrediran el marc constitucional i estaràn orientats sempre a preservar intacte el prestigi de les institucions i la unitat i sobirania de la nació, tot i respectant-ne i reconeixent-ne la seva inherent diversitat».

El presidente, pues, ha querido adelantarse con un claro aviso para Quim Torra: «Estic disposat a establir un diàleg amb el Molt Honorable President de la República Catalana, però respectant els límits constitucionals que són també els pilars de la convivència entre diferents sensibilitats».

Sánchez ha insistido en negar que su Ejecutivo vaya a tener «gestos amb l’independentisme, i menys encara interferint en processos judicials per afavorir els presos polítics», reiterando que mostrará «la més enèrgica intransigència» frente a aquellos que pretendan «separar enlloc d’unir» y «cercar vies unilaterals enlloc de treballar per l’encaix de postures diverses».

Ha asegurado que se reunirá muy pronto «amb el Molt Honorable President de la República Catalana» para afrontar los primeros pasos de la negociación pero siempre «sense oblidar els interessos del conjunt dels ciutadans espanyols».

spot_img

Apúntate a nuestro boletín de titulares

Últimas publicaciones

spot_imgspot_img